Madeeha's Life ♥

★ ★ ★ ★ ★
♥ Belogsekin Baru ~ Huihui ^^ ♥
Wednesday, 4 January 2012 08:40:00



ASSALAMUALAIKUM



Aloha darling maling sekalian  Hehe , ye , sepertimana yang kalian tahu lah kan ! 
Tadik aku cakap nak tukar blogskin kan ?? Jeng jeng jeng ! 
So dahh pon bertukar .. Hewheww :3 Niw semua bukan kehendak aku taw ! 
Tapi kehendak hati . Haha . Maklumlah , aku ni jenis yg cepat bosan . Tak tahan benda same lame lame . 
HEHE :D So macam mne ? Cntik ark blogskin aku pilih nih ? 

Hey budakk ! LISTEN HERE !! 
Ni aku tak habis edit lagik taw ! Baru separuh jewp aku edit , aku sakit perut la weh :'( 
Ditambah pulakkk ade org buad aku moody . Hrmmmmm . Terus takde mood ! Adoiii ~ 
Nt esok lusa aku edit cantekk cantekk erk ! ^^ Edit sampai lebam ! Wallawehh ~ HAHA , 
weh aku sakit perut nihh :'(( Tak leh nak type lame lame ... 
Weh , ni pon aku tengah survey lagik blogskin cantekk cantekk . 
Banyak weh yg gojes gojes . Upss ! Haa tu kan , dah salah grammar ! 
hmmm kan aku da ckp , takleh nak type lame lame :( 
Heyy ! Weh , tolongg lah aku pilih blogskin yg cute miut weh .... 
Aku dah bingungg neyh , banyak ngat sedap mata memandang .. HUHUHU ~ 
Nt aku carik lagik erk ! :D Kalo bekenan , aku tukar lagik ! Huihuii ^^, 


Weh ! Tengok sini ! Aku nak amek gmbar kau !

Ready eaa... 1 2 3 ... 

CLICK !




Hahaha , korang neyh ! Kalo bgambar , NO 1 eh ?? heheh , taley blah :p



Greetings ! ;



Assalamualaikum makhluk Allah semua ! x'D kupu-kupu sedang skodeng blog saia♥(s). I'm Madeeha Nardin , twenty years old on Novermber2013 . Asal Kelantan , stay Kuantan :)
Do whatever you want here , but please MIND YOUR WORDS oukay :)
Thanks for landing here . Love you more ♥


Dugaan yang datang bertubi - tubi :'(

Cit Chat ! Don't Forget To Leave Your Footstep Here Oukay Dear ! :)



♦ URL blog wajib ade not email ♦




Edited By ;




All rights reserved ® Madeeha Nardin 2014.