Madeeha's Life ♥

★ ★ ★ ★ ★
♥ .. hello 2012 !! goodbye 2011 .. !! ♥
Sunday, 1 January 2012 01:15:00




dear 2012 dearies ...  ♥




Assalamualaikum


Hheee ! Knpe ?? Pelik ? banyak ngat gmbor ats tuh ?? Hee , Bukan pew .. Ase bsemangat jewp nak hapdate BELOG hari ni ! Hheee , maklumlah . 1st day 2012 .. Eh eh kejap ! Duluw adew owrang ckp , 2012 niw bakal berlaku kiamat ! hrmmm . Nth lah , NO KOMEN . okayy ! Neyh akuwh adew citew nak cakap !! Hikhik ^^ kankankan ! Hapdet !day niw mesti adew banyak bnda nk cakap !! Hehehh ~ Okayy okayy . Wehh , akuwh dew banyak ngat citew nak cakap neyh ! Korang sudik baca ark ? Sudi dengar ark ?? Kalo tak sudik pon takpe , khesah plak akuwh ?? HAHAHA . ==' Well , akuwh nak share la serba sdikit kenangan suka duka and kebahagiaan akuwh mase 2011 tuh . Hheee :D Kk , sad thing nyew , bile akuwh and fmily dpt tahu yg umh kitorang ni kne buad dek owrang . Jahat an ? Mula mulanyew abg akuwh sakit blakang .. Then mak bawak la dia pegi jumpe doc ! Then doc ckp dia tak sakit papew pon .. Doc bg ubat biase2 jew la an .. Shari lepas uwh abg akuwh ngadu sakit lagik . Then mak pon bwak la pegi hosp USM lak . Kat situ pakar2 jewp kan , nak dptkan pengesahan la . Abg akuwh ni pnyakit ape , smpau brhari2 sakit . Last2 doc ckp tadew pape , da dua kali wt xray .still xdew pape .. s0 , mak start hairan la an . so kitorang pegi brubat cara tradisional lak . Last2 ustaz tue ckp , abg terkena buatan owrang . kesian kan ? mase abg akuwh ngadu kat akuwh dia sakit tuh , akuwh dpt rasa yg dia menderita sakit ssgt . Nak menangis lak akuwh tengok dia . Hurmm . Abg , sabar k ! Adikmu sentiasa berada disisimu !! :)) And semalam , mak akuwh bawak abg , pegi buang bnda yg tkena kat tubuh dia tuh . Then alhamdulillah , hari ni , tahun baru , 1st day 2012 , akuwh tengok dia dah ceria ! and akuwh pon dgn senang hati la kan nak hapdet belog lagik . HIKHIK ^^ , okayhh ! DONE cite sal abang .. ni nak cite sal TUAN PUNYE BELOG lak . kikiki ~ Hey hey ! u olz tahu tak ?? nak tahu tak ?? hheee ! nak bgtahu neyh ! HAHA sedikit EXCITED wehh !! xD kk , meh nak citew , HAHA :D ko taw ark ,, akuwh beli phone baru beb !! HAHA , berbekalkan duet rm555 hingget , akuwh pegi la ke KOTA BHARU Bandaraya ISLAM . hehekk ^^, pada tanggal 27december2011 (selasa) akuwh telah membeli sebijik phone yg berharga rm485 hinggit malaysia .. hheee ! murah an ? HAHA , bajet bajet !! ko taw ape ... haha ! OKAYH !! ko nak tengok ark fon baru akuwh ?? HAHA jups erk ,, nak nak upload ! :D tunggu ek tunggu !! jangan alihkan pandangan anda !! HEHE ^^,


<<<<<<<< >>>>>>>>>


Taraaa !! comey tak tomey tak ?? niw la XPERIA X8 take a look eayy !! akuwh ngh xcited gilew2 neyh !! haha , tengok jangan tak tengok !! ^^, skroll jewp bawah lagik .. banyak lagik tuh !! hheee :D




k , akuwh tahu .. fon akuwh tak setanding fon korang , tak cantek , tak semahal fon korang .. hhuhu .. tapi ni dah kali ke 4 lorh aku beli fon lam tahun 2011 . haha , agak gila sedikit ! tapi xpe ! asl akuwh puas hati sudaa . HAHA !! ni pon mak akuwh tak tahu lagik . kalo tahu , mampos !! dah la amek duet dr tabung haji 1k . haha gila !! memang nak kene bedil lah dengan mak ps nih .. hahaha .. xkesah pon .. huhu :p



Nak gambo lagik tak ?? hikhik ^^ kalo nak , nak bagi nih ! HAHA , jups erk !! sorry taw entry akuwh kali ni panjang dari biasa ! haha , akuwh excited sgt orhh ~ ngeee ~ jangan marah eay !! ^_^v peace !!








Kayboii ^_^ 
Moga kehidupan pada tahun 2012 baek baek sahaja ! :')





lots of love ,


Greetings ! ;



Assalamualaikum makhluk Allah semua ! x'D kupu-kupu sedang skodeng blog saia♥(s). I'm Madeeha Nardin , twenty years old on Novermber2013 . Asal Kelantan , stay Kuantan :)
Do whatever you want here , but please MIND YOUR WORDS oukay :)
Thanks for landing here . Love you more ♥


Dugaan yang datang bertubi - tubi :'(

Cit Chat ! Don't Forget To Leave Your Footstep Here Oukay Dear ! :)



♦ URL blog wajib ade not email ♦




Edited By ;




All rights reserved ® Madeeha Nardin 2014.