Madeeha's Life ♥

★ ★ ★ ★ ★
Setelah sekian lama....
Thursday, 31 May 2012 12:45:00




Assalam. 

Eh? Hehe.



Setelah sekian lama menyepi, at last aku update gak even mata dh mengantuk tahap dewa! Taknak cakap ape pun. Just nak menaip. Haha. Okay daH. Act 3hb6 nie aku dah nak bertolak ke Kuantan. Sebab ape? Sebab aku sambung belajar kat sana. On course yang aku minat la. Aku amek course Sistem Komputer. Which is aku  sdri tak faham belajar macam mne. Biarlah, tu urusan nanti. Bila dah pergi sana. And hopefully lah kali ni aku dapat tamatkan diploma ni dengan jayanya! InsyaAllah. 


Cita cita aku bila grad ni sebenarnya, aku nak bukak kedai computer. Yang mana, kedai aku tu semua ada. Macam CyberCafe, Baiki Computer, Beli Computer, everything about computer. Korang pun boleh tengok kan sekarang, bidang computer ni dikuasai oleh bangsa lain. Aku pun nak gak kuasai bidang computer ni! Kononnya laa. Haha InsyaAllah jika diperkenankan olehNYA. =)


Oh ya, dulu aku ade ckp yg aku masuk kraftangan kan. Buat kursus Batik. Kan? Okay aku dah resign pun. Sebab ape? Biarlah rahsia~ And sebab lain, aku nak masuk kolej tu. Lagipun seni ni aku tak minat sangat. Nak masuk Uitm amek course Art n Design, lagi aku tak minat. Dont know why! Aku memang boleh melukis, bila selalu melukis, aku rasa lukisan aku ok laaaa jugak dari k.o tuu kan. Hahaaa.


Lagi 2hari lol nak pergi. Habuk pun aku tak prepared lagi. How come? Sure la 2hb tu kelam kabut. But my mom always ade. :D hihik. Bukannya aku yang prepared, simpan barang2 tu semua. But my mom. Heheeee. Sayang mak ketatttttttt kettattttttt! Aku puas hati sebab masa bufday dia, aku peluk cium dia sampai sakit hidung aku! haha. Kek harijadi dia pun ade lagi. Aku je pun dok makan. -.-


Guys, doakan kejayaan aku ditempat baru kayyy. Act aku nervous sangat. Taktau kenapa. Padahal aku boleh balik tiap minggu pe. Kuantan dgn Kelantan dekat je pun. Hmmmm. Doakan kolej aku tuu kolej baik2 je kayy. Doakan aku pun okay2 je kat sana kayy. Hmmmm hmmmmm. :/


Okay lah sayang. Aku mengantuk sangat dah ni. Ingat nak tukar blogskin tadi. But tak jadi la sebab mengantuk sangat ni. Broadband aku tak bayar lagi, ni pun guna broadband celcom akak. Hehe dia balik umah Kubang Kerian, broadband tinggal sini. Sooooo aku pinjam jela dulu. Hihi. Selamat malam guys. Ehh, dah pagi laa. Heee :')




Lots Of Love, 



Greetings ! ;



Assalamualaikum makhluk Allah semua ! x'D kupu-kupu sedang skodeng blog saia♥(s). I'm Madeeha Nardin , twenty years old on Novermber2013 . Asal Kelantan , stay Kuantan :)
Do whatever you want here , but please MIND YOUR WORDS oukay :)
Thanks for landing here . Love you more ♥


Dugaan yang datang bertubi - tubi :'(

Cit Chat ! Don't Forget To Leave Your Footstep Here Oukay Dear ! :)



♦ URL blog wajib ade not email ♦




Edited By ;




All rights reserved ® Madeeha Nardin 2014.